Panaszok és cserék

Visszaküldés és csere

A vásárlás napjától számított 14 napon belül lehetősége van visszaküldeni a megvásárolt termékeket, valamint joga van a termék kicserélésére vagy a kifizetett összeg visszatérítésére.

A visszaküldeni vagy kicserélni kívánt terméknek sértetlennek kell lennie. A terméket az eredeti és sértetlen csomagolásában kell visszaküldeni, minden mellékelt kiegészítőjével együtt, különben a kérelem el lesz utasítva vagy csak részben lesz teljesítve.

A csomag kézbesítésétől számított 14 napon belül kérjük, értesítsen bennünket írásban (az info@topextensions.hu i úton) arról, hogy el szeretne állni a szerződéstől, és 14 napon belül küldje vissza a csomagot a címünkre: RA13 doo (for RAS-TRADE), KURIRSKA 10, 6000 KOPER, SLOVENIA.

A szállítási költségek a feladót terhelik. Utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban elfogadni.

Abban az esetben, ha nem kapjuk meg a szerződéstől való elállásra vonatkozó írásos értesítést a szállítmány kézbesítésétől számított 14 napon belül, pénzvisszatérítés és csere nem lehetséges.

Az Ön által visszaküldött csomag kézbesítésétől számított 14 napon belül a termék ki lesz cserélve vagy a pénz vissza lesz térítve.

Ügyfélpanasz

Ha a termék nem működik megfelelően, hivatkozhat a termékkel járó garanciára. A kínálatunkban szereplő minden elektronikus eszközre 24 hónapos garanciát adunk.

A garancia nem érvényes az alábbi esetekben:

fizikai sérülés

használatból következő elhasználódás

helytelen, nem megfelelő vagy gondtalan használatból eredő meghibásodás

A terméket az eredeti és sértetlen csomagolásában kell visszaküldeni, minden mellékelt kiegészítőjével együtt, különben a kérelem el lesz utasítva vagy csak részben lesz teljesítve.

Panasz esetén, küldje vissza a terméket a címünkre: RA13 doo (for RAS-TRADE), KURIRSKA 10, 6000 KOPER, SLOVENIA.

A szállítási költségek a feladót terhelik. Utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban elfogadni.

A visszaküldött csomag kézbesítésétől számított 14 munkanapon belül a panasz elintézésre fog kerülni.

Close Menu

WELCOME

Bejelentkezés és boltban!

VAGY