Szokás
 • Hajhosszabbítások

  Hajhosszabbítások (15)

  Bármely formájú, hosszúságú és színű hajhosszabbítás lehetővé teszi a frizura gyors és egyszerű megváltoztatását. Adjunk hozzá kefét vagy fru-fru-t, hosszabbítsuk meg a haját, vagy hajdulássá tegyük a hajat. Minden egy helyen.
 • Clip on

  Clip on (20)

  A Clip on póthajak egy olyan innovatív hajhosszabbítási lehetőséget képviselnek, amelyet bármilyen alkalomra használhatsz, legyen szó mindennapi használatról vagy akár ünnepi alkalmakról. Vásárlóink 80%-a ezt a hajhosszabbítási módszert használja, hiszen tartósak, könnyű a karbantartásuk és kiváló minőségű 100%-ban emberi hajból vagy Thermofiber-ből készültek. A csatok szilikonnal vannak borítva, amelyek segítenek a póthajnak, hogy gyengéden, de stabilan illeszkedjenek a hajhoz, és ne sértsék meg a fejbőrt. A csatos póthajak legnagyobb előnye az, hogy semmilyen káros hatása nincs, könnyű a felhelyezése és a karbantartása, valamint megfizethetőbb a más típusú hajhosszabításokhoz képest.A csatos póthajak akár 36 különböző természetes és élénk színárnyalatban, valamint több…
 • Microring

  Microring (1)

  A mikrogyűrűs póthajak remek megoldást kínálnak a hosszútávú hajhosszabbításra és dúsításra. A 100%-ban emberi hajból készült póthaj láthatatlanul beleolvad természetes hajadba. A tincsek felhelyezése rendkívül könnyű az apró alumínium gyűrűk (innen ered a mikrogyűrűs elnevezés) segítségével, amelyek szilikonnal vannak borítva a hosszantartó hajhosszabbítás biztosítása érdekében. Ez egy természetes hajhosszabbítási módszer, hiszen a mikrogyűrűs póthajak felhelyezéséhez nincs szükség sem ragasztóra, sem pedig különböző vegyi anyagokra vagy hőkezelésre, amelyek kár okozhatnának a hajban. A felhelyezés időtartama a haj növekedésének sebességétől függően körülbelül 3-4 hónap. A törékeny hajat leszámítva, minden hajtípusra alkalmas. Számos színárnyalat és hossz közül válogathasz. A szett 50 emberi hajtincset…
 • Kreatinos

  Kreatinos (1)

  A kreatinos póthajak rendkívül tartósak, hiszen a felhelyezést követően akár több, mint 6 hónapig is hordhatók. Ez a módszer azért olyan népszerű, mert a kreatinos póthaj szinte észrevehetetlenül beleolvad a természetes hajba, ráadásul pehelysúlyuak, ezért könnyű megszokni őket. A kreatinos póthajak segítségével azt is megteheted, hogy csupán néhány különböző színű tincset helyezel fel. A kreatinos póthajak a hőkezeléssel történő hajhosszabbítás egy szabványos módját képviselik, amely megtalálható a legtöbb fodrász szalon kínálatában. A csatos hajhosszabbításoktól eltérően, a kreatinos póthaj egy tartós hosszabbítás, amelyet egészen annak eltávolításáig viselünk.Minden csomag 50 tincset tartalmaz, és több különböző szinárnyalatból és hosszból választhatsz. A tincsek súlya…
 • Hajpótlások

  Hajpótlások (11)

  Hajbetétek vagy betétek segítségével gyorsan és egyszerűen meghosszabbíthatja a kefét, vagy hozzáadhat fru-fru. Választhat természetes és mesterséges hajból, különféle méretben és kiterjedt színpalettában. A természetes hajbetétek a kívánt színűre festethetők és ízlés szerint alakíthatók ki. A frizurák remek alkalmat kínálnak a frizura megjelenésének gyors megváltoztatására, mivel könnyedén, csupán egy perc alatt csatolhat egy gyönyörű hosszú frizurát, és hordhatja különféle alkalmakkor, munkára vagy szórakozásra.
 • Weft

  Weft (1)

  A 100%-ban emberi Weft hajfüggönyök felvarrással alkalmasak hajhosszabbításra és dúsításra egyaránt, azonban akár egy felcsatolható hajhosszabbító készletet is készíthetsz belőlük. Az emberi haj előnye a sokoldalúságában rejlik, hiszen vasalható, göndöríthető, nyírható és festhető. A tresszelt póthaj szélessége 183 cm és 110 grammot nyom. Széles színpalettáról, valamint a különböző hosszúságok között válogathatsz. A csomag selymes emberi hajat tartalmaz, amely a tartósságáról ismert.
 • Tape It

  Tape It (3)

  A Tape It öntapadós hajhosszabbítások kétség kívül az egyik legnépszerbűbb hajhosszabbítási módok közé tartozik, hiszen a 100%-ban emberi hajból készült tincseket rendkívül könnyű felhelyezni. Az öntapadós ragasztócsík a tincs felső részére van erősítve, amelyek segítségével a fejbőrhöz erősítheted a tincset. Habár a folyamat viszolnylag egyszerű, azt tanácsoljuk, hogy fordulj szakképzett fodrászhoz, hiszen ajánlatos a póthajat a természetes haj vékonyabb tincseihez erősíteni. Ez egy teljesen természetes hajhosszabbítási és hajdúsítási módszer, hiszen a vékony ragasztócsíkok nem tartalmaznak semmilyen vegyi összetevőket, valamint a tincseket bármikor eltávolíthatod és újrahasznáIhatod, ami azt jelenti, hogy a ragasztócsíkos póthajat többször is felhasználhatod. A póthaj tapintása rendkívül selymes,…
 • Copf

  Copf (5)

  A copfok minden idők egyik legpraktikusabb hajviselete közé tartoznak, soha nem mennek ki a divatból, és az utóbbi időben számos nő választ hosszú és teljes frizurát, amely divatos külsőt ad. Kínálatunkban találhat 100% emberi hajból és szintetikus hajból készült copfokat. Habár a szintetikus hajból készült termékek olcsóbbak, minőségben nem szenvednek hiányt, hiszen kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyek akár 160 fokig is vasalhatók.A copfok felhelyezése rendkívül könnyű, és akár magad is meg tudod csinálni. Egyszerűen kösd copfba a hajad, és helyezd fel a szintetikus copfot. Ezután csupán meg kell szorítani a pántját, és kész is.
 • Fru Fru

  Fru Fru (3)

  A frufru egy olyan hajviseleti forma, amelynek megvan a saját kis története. A 20. század első felében, Brigitte Bardot egy olyan divatstílust hozott létre, amely még mai napig is divatban van. Szeretnél változtatni, de nem vagy benne biztos, hogy a frufru neked való? Felesleges fodrászhoz menned. Egyszerűen csak próbáld ki az emberi vagy szintetikus hajból készült felcsatolható frufrut. Válaszd ki a megfelelő alakot, amely illeszkedik az arcod alakjához, és egy csapásra új frizurát varázsolhatsz magadnak.
 • Fonatok

  Fonatok (1)

  A Kanekalon műhaj egy olyan minőségi szintetikus műhaj, amely hőálló, és ideális fonatok készítéséhez.A fonatok már évtizedek óta részei a népszerű hajviseletnek, a kanekalon fonatokkal pedig pillanatok alatt egyedivé alakíthatód a frizurád. Választhatsz olyan fonatokat, amelyek egy kis igazgatással az egész fejet behálózhatják (boxer fonatok) vagy egyetlen vastag fonatot (jumbo fonat) is alkothatnak. Fonataid akár kontyba is kötheted, így ki tudod emelni arcod szépségét, valamint egyedi hajviseleted, ami biztosan nem fog észrevétlenül maradni.A csomag a következőket tartalmazza:208 cm-es kivételes haj minőségi hőszálból.165 gramm haj.9 mindig aktuális szín közül választhat.
 • Parókák

  Parókák (1)

  Egy parókával teljesen megváltoztathatod a frizurád. Választhatsz valódi hajból vagy szintetikus hajból készült parókát. A hagyományos parókák mellett, félparókákat is kínálunk, amelyek a fejbőrhöz rögzítve dús frizurát biztosítanak viselőjének. A teljesen természetes külsőhöz, a láthatatlan elejű parókákat ajánljuk, amelynek a fejbőrhöz erősített része észrevehetetlen. Akár copfba is kötheted, és teljesen természetesnek látszik. Biztosan meg fogod találni a számodra megfelelő megoldást széles paróka választékunknak köszönhetően.
Close Menu
×

WELCOME

Bejelentkezés és boltban!

VAGY